Rekry:
Business Development Agent

Olemme vahvistamassa Suomen johtavaa agentuuria ja haemme värikkäisiin asiakastiimeihimme useampaa V8-perämoottoria kiihdyttämään liiketoimintamme kasvua nimikkeellä:

Business Development Agent

Tehtävänäsi on auttaa asiakastiimiäsi toimittamaan parasta mahdollista digitaalisen tekemisen talenttia sopimustyöhön. Toimit asiakastiimisi perämoottorina ja Asiakkuusjohtajan oikeana kätenä. Olet tottunut käymään lukuisia asiakaskeskusteluja päivittäin, lannistumatta. Ymmärrät tehtäväsi strategisen arvon ja merkityksen asiakastiimisi liiketoiminnan kasvattamisessa.


Pääset tekemään työtä kasvavissa ja osaavissa asiakastiimeissämme  merkittävän asiakasportfolion parissa, ja saat tukea asiakastiimisi lisäksi Finitecin kokeneelta Senior Business Development -tiimiltä.


Olet ihmiskeskeinen henkilö, jolle prospektointi, kuumien soittolistojen rakentaminen ja johtajatason tapaamisten sopiminen on tuttua tekemistä. Sinussa asuu myös 
sisäinen hunter, joka haluaa avata uusia asiakkuuksia systemaattisesti. 


Tehtävässä pärjää proaktiivinen käynnistäjä, jolla on kyky vaikuttaa ihmisiin ja saada konkreettisia tuloksia aikaan, nopeasti.

Edellytämme kaupallista kunnianhimoa, tahdonvoimaa ja kykyä raivata ongelmat edestäsi. Toivomme, että sinulla on teknologia-alan tuntemusta ja kokemusta alan asiantuntijoista.

Tyyppinä olet rennon vakuuttava ja arvostat sivistynyttä, empaattista yhteisöä, jossa jokainen saa aidosti olla oma itsensä. Ymmärrät lisäksi nuoruuden innon ja kokemuksen varmuuden yhdistelmän tuoman säkenöivän voiman.

Sinulla on:

 • Kokemusta kovasta myyntityöstä ja halu tehdä tulosta
 • Aktiivinen päättäjä/johtajaverkosto ja kyky keskustella liiketoimintajohdon kanssa
 • Periksiantamaton asenne ja lasisi on aina puoliksi täynnä
 • Vahva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Intohimoa asiakkaidemme liiketoimintaan ja digitaalisiin mahdollisuuksiin
 • Paineensietokykyä ja "pelisilmää"
 • Voittamisen asennetta, kunnianhimoa ja roppakaupalla omaa aitoa itseäsi

Me tarjoamme:

 • Mahdollisuuden olla mukana modernin työelämän murroksessa alan ehdottomasti kovimmassa yrityksessä
 • Persoonallisen joukkueen, jonka kanssa tulet tekemään väkeviä, elämänkestäviä tarinoita
 • Vahvan myyntikulttuurin ja mahdollisuuden olla yhtenä avainpelurina vaikuttamassa kasvavien markkinoiden valtaamisessa
 • Saavutuksiin pohjautuvia etenemismahdollisuuksia
 • Riittävän määrän Rock 'n' Rollia viihtyvyyden ja tulosten inspiroimiseksi sekä toimipisteen Helsingin ydinkeskustassa
 • Mahdollisuuden hankkia selvästi markkinapalkkoja korkeamman ansiotason


Miksi Finitec?

Finitecin hienous piilee tarkoin vaalitussa ja kehitetyssä kulttuurissa. Olemme Teknologia/IT/Digi-talenttihankinnan asiantuntijoista koostuva agentuuri, josta välittyy ammattimaisuus, mutta josta tärkeily loistaa poissaolollaan. Toimintafilosofiamme nojaa vahvasti vapauteen ja vastuuseen. Voit siis itse sopia tavoitteistasi sekä päättää tavat, joilla tavoitteisiisi pääset. Saat luonnollisesti tähän tukea ympäriltäsi, koska se millainen toimintamalli on hyvä sinulle, on loppukädessä hyvä myös meille. Juomme omaa shampanjaamme, eli meillä voit toimia palkkatyön sijaan myös yrittäjänä.

Jos olet mielestäsi etsimämme tähti - käy heti toimeen ja täytä lomake viimeistään ke 15.8.2018 mennessä.

Jos haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, voit soittaa Pia Lauriselle (045 117 2330) ti 7.8 klo 13.00-15.00 tai ma 13.8 klo 13.00-15.00 välisenä aikana.

Varaathan kalenteristasi torstain 23.8.2018 klo 17-20 tilaisuuttamme varten, johon kutsumme kaikki osallistujat henkilökohtaisesti viikon 34 alussa.

Jätä hakemuksesi tästä