Rekry:
Modern Recruiter

Olemme vahvistamassa Suomen johtavaa agentuuria ja haemme värikkääseen voittajajoukkueeseemme modernin teknologiarekrytoinnin ammattilaista nimikkeellä:

Modern Recruiter

Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan huipputuloksia toimittamalla heille parasta mahdollista digitaalisia palveluita toteuttavaa talenttia sopimustyöhön. Osaat lähestyä rekrytointia kuin myyntiprosessia, ja käydä dialogia niin kehittäjien kuin tuoteomistajienkin kanssa. Olemme innoissamme, jos olet tuttu kasvo esimerkiksi teknologia-meetupeista tai digipuljujen tupareista.


Tehtävässäsi tulet vastaamaan  ohjelmistokehittäjien, projektipäälliköiden ja suunnittelijoiden kanssa verkostoitumisesta, heidän osaamisen ja motivaation kartoituksesta, sekä yhdistämään heidät sopiviin projektitoimeksiantoihin. Asiakkaamme ovat tyypillisesti arvostettuja suomalaisia toimialojensa markkinajohtajia.


Menestystäsi vauhdittaa ymmärrys digitaalisesta liiketoiminnasta ja hankesuunnittelusta. Kykenet tunnistamaan asiakkaan kanssa käytävistä keskusteluista tulevat kehitystarpeet, ja autat asiakasta hahmottamaan, miten nämä tarpeet täytetään onnistuneesti.


Toivomme, että ymmärrät modernin ohjelmistokehityksen luonteen, koska olet ollut itse tekemässä ohjelmistoprojekteja joko kehittäjänä, suunnittelijana tai myyjänä.

Sinulla on:

 • Kokemusta teknologia- tai asiantuntijapalveluiden toimituksesta ja halu tehdä tulosta erilaisten ihmisten kanssa
 • Aktiivinen kontaktiverkosto ja kyky keskustella liiketoimintajohdon kanssa
 • Tulet juttuun tuoteomistajien ja teknisten ihmisten kanssa
 • Vahva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Intohimoa asiakkaidemme liiketoimintaan ja digitaalisiin mahdollisuuksiin
 • Paineensietokykyä ja "pelisilmää"
 • Voittamisen asennetta, kunnianhimoa ja roppakaupalla omaa aitoa itseäsi


Me tarjoamme:

 • Mahdollisuuden olla mukana modernin työelämän murroksessa alan ehdottomasti kovimmassa yrityksessä
 • Persoonallisen joukkueen, jonka kanssa tulet tekemään väkeviä, elämänkestäviä tarinoita
 • Vahvan myyntikulttuurin ja mahdollisuuden olla yhtenä avainpelurina vaikuttamassa kasvavien markkinoiden valtaamisessa
 • Saavutuksiin pohjautuvia etenemismahdollisuuksia
 • Riittävän määrän Rock 'n' Rollia viihtyvyyden ja tulosten inspiroimiseksi sekä toimipisteen Helsingin ydinkeskustassa
 • Mahdollisuuden hankkia selvästi markkinapalkkoja korkeamman ansiotason


Miksi Finitec?

Finitecin hienous piilee tarkoin vaalitussa ja kehitetyssä kulttuurissa. Olemme Teknologia/IT/Digi-talenttihankinnan asiantuntijoista koostuva agentuuri, josta välittyy ammattimaisuus, mutta josta tärkeily loistaa poissaolollaan. Toimintafilosofiamme nojaa vahvasti vapauteen ja vastuuseen. Voit siis itse sopia tavoitteistasi sekä päättää tavat, joilla tavoitteisiisi pääset. Saat luonnollisesti tähän tukea ympäriltäsi, koska se millainen toimintamalli on hyvä sinulle, on loppukädessä hyvä myös meille. Juomme omaa shampanjaamme, eli meillä voit toimia palkkatyön sijaan myös yrittäjänä.

Jos olet mielestäsi etsimämme tähti - käy heti toimeen ja täytä lomake viimeistään ke 15.8.2018 mennessä.

Jos haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, voit soittaa Rami Hirvelälle maanantaina 13.8. klo 13-15 ja tiistaina 14.8. klo 10-12 välisinä aikoina +358 50 3283421.

Varaathan kalenteristasi torstain 23.8.2018 klo 17-20 tilaisuuttamme varten, johon kutsumme kaikki osallistujat henkilökohtaisesti viikon 34 alussa.

Jätä hakemuksesi tästä