Rekry:
Tech Talent Agent

Olemme vahvistamassa Suomen johtavaa agentuuria ja haemme värikkääseen voittajajoukkueeseemme kasvavaa tähteä nimikkeellä:

Tech Talent Agent

Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan huipputuloksia toimittamalla heille parasta mahdollista talenttia sopimustyöhön. Etsit toimeksiantoihimme sopivia digitaalisen tekemisen asiantuntijoita, kontaktoit ja haastattelet heidät, arvioit osaajien sopivuuden ja teet referenssitarkistukset. Arvioinnissa auttaa aiempi kokemuksesi IT-asiantuntijoiden kanssa työskentelystä, tai oma teknologiatausta.


Tarjoat lisäksi henkilökohtaista, odotusarvot ylittävää asiakaspalvelua niin asiakkaille kuin IT-asiantuntijoille. Toimit tiiviissä yhteistyössä Finitecin asiakkuusjohtajien kanssa; osallistut asiakastapaamisiin ja autat sekä tarjousten että sopimusten tekemisessä.


Olet luonteeltasi proaktiivinen käynnistäjä, ja sinulla on myös halua saattaa asiat loppuun asti. Tyyppinä olet rennon vakuuttava ja arvostat sivistynyttä, empaattista yhteisöä, jossa jokainen saa aidosti olla oma itsensä. Ymmärrät lisäksi nuoruuden innon ja kokemuksen varmuuden yhdistelmän tuoman 
säkenöivän voiman.

 

Sinulla on:

 • Rekrytointialan kokemusta ja halu tehdä tulosta erilaisten ihmisten kanssa
 • Hyvä yleinen teknologia-alan tuntemus ja kokemusta alan asiantuntijoista
 • Periksiantamaton asenne ja lasisi on aina puoliksi täynnä
 • Vahva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Intohimoa asiakkaidemme liiketoimintaan ja digitaalisiin hankkeisiin yleisesti
 • Paineensietokykyä ja "pelisilmää"
 • Voittamisen asennetta, kunnianhimoa ja roppakaupalla omaa aitoa itseäsi

Me tarjoamme:

 • Mahdollisuuden olla mukana modernin työelämän murroksessa alan ehdottomasti kovimmassa yrityksessä
 • Persoonallisen joukkueen, jonka kanssa tulet tekemään väkeviä, elämänkestäviä tarinoita
 • Vahvan myyntikulttuurin ja mahdollisuuden olla yhtenä avainpelurina vaikuttamassa kasvavien markkinoiden valtaamisessa
 • Saavutuksiin pohjautuvia etenemismahdollisuuksia
 • Riittävän määrän Rock 'n' Rollia viihtyvyyden ja tulosten inspiroimiseksi sekä toimipisteen Helsingin ydinkeskustassa
 • Mahdollisuuden hankkia selvästi markkinapalkkoja korkeamman ansiotason


Miksi Finitec?

Finitecin hienous piilee tarkoin vaalitussa ja kehitetyssä kulttuurissa. Olemme Teknologia/IT/Digi-talenttihankinnan asiantuntijoista koostuva agentuuri, josta välittyy ammattimaisuus, mutta josta tärkeily loistaa poissaolollaan. Toimintafilosofiamme nojaa vahvasti vapauteen ja vastuuseen. Voit siis itse sopia tavoitteistasi sekä päättää tavat, joilla tavoitteisiisi pääset. Saat luonnollisesti tähän tukea ympäriltäsi, koska se millainen toimintamalli on hyvä sinulle, on loppukädessä hyvä myös meille. Juomme omaa shampanjaamme, eli meillä voit toimia palkkatyön sijaan myös yrittäjänä.


Jos olet mielestäsi etsimämme kasvava tähti - käy heti toimeen ja täytä lomake viimeistään ke 15.8.2018 mennessä. 

Jos haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, voit soittaa Tiina Honkiniemelle (040 844 4228) 9.8.2018 klo 14-16.00 ja Anna Eroselle (040 522 3928) 13.8.2018 klo 14-16.00 välisinä aikoina.

Varaathan kalenteristasi torstain 23.8.2018 klo 17-20 tilaisuuttamme varten, johon kutsumme kaikki osallistujat henkilökohtaisesti viikon 34 alussa.

Jätä hakemuksesi tästä