Rekry:
Hunter

Olemme vahvistamassa Suomen johtavaa agentuuria ja haemme värikkäisiin asiakastiimeihimme useampaa V8-perämoottoria kiihdyttämään liiketoimintamme kasvua nimikkeellä:

Hunter

Toimit asiakastiimisi perämoottorina ja Asiakkuusjohtajan oikeana kätenä. Olet myyntikoneemme tärkeimpiä tekijöitä ja huolehdit siitä, että asiakastiimisi tapaa jatkuvasti riittävän määrän oikeita ihmisiä. Olet tottunut käymään lukuisia asiakaskeskusteluja päivittäin, lannistumatta. Ymmärrät tehtäväsi strategisen arvon ja merkityksen asiakastiimisi liiketoiminnan kasvattamisessa.

Pääset tekemään työtä kasvavissa ja osaavissa asiakastiimeissämme merkittävän asiakasportfolion parissa.

Olet ihmiskeskeinen henkilö, jolle prospektointi, kuumien soittolistojen rakentaminen ja johtajatason tapaamisten sopiminen on tuttua tekemistä tai jos ei vielä ole niin sinulla on riittävästi rohkeutta laittaa hakemus sisään ja näyttää kyntesi. Tulet saamaan tukea asiakastiimisi lisäksi myös Finitecin kokeneelta Senior Business Development -tiimiltä.

Tehtävässä pärjää proaktiivinen käynnistäjä, jolla on kyky vaikuttaa ihmisiin ja saada konkreettisia tuloksia aikaan, nopeasti.

Edellytämme kaupallista kunnianhimoa, tahdonvoimaa ja kykyä raivata ongelmat edestäsi.

Tyyppinä olet rennon vakuuttava ja arvostat sivistynyttä, empaattista yhteisöä, jossa jokainen saa aidosti olla oma itsensä. Ymmärrät lisäksi nuoruuden innon ja kokemuksen varmuuden yhdistelmän tuoman säkenöivän voiman.

Sinulla on:

 • Kokemusta kovasta myyntityöstä ja halu tehdä tulosta
 • Rohkeutta ja kykyä keskustella liiketoimintajohdon kanssa
 • Periksiantamaton asenne ja lasisi on aina puoliksi täynnä
 • Intohimoa asiakkaidemme liiketoimintaan ja digitaalisiin mahdollisuuksiin
 • Paineensietokykyä ja "pelisilmää"
 • Voittamisen asennetta, kunnianhimoa ja roppakaupalla omaa aitoa itseäsi

Me tarjoamme:

 • Mahdollisuuden olla mukana modernin työelämän murroksessa alan ehdottomasti kovimmassa yrityksessä
 • Persoonallisen joukkueen, jonka kanssa tulet tekemään väkeviä, elämänkestäviä tarinoita
 • Vahvan myyntikulttuurin ja huippuedellytykset tuloksen tekemiselle
 • Saavutuksiin pohjautuvia etenemismahdollisuuksia
 • Riittävän määrän Rock 'n' Rollia viihtyvyyden ja tulosten inspiroimiseksi sekä toimipisteen Helsingin ydinkeskustassa
 • Mahdollisuuden hankkia selvästi markkinapalkkoja korkeamman ansiotason
 • Voit halutessasi toimia myös yrittäjänä


Miksi Finitec?

Finitecin hienous piilee tarkoin vaalitussa ja kehitetyssä kulttuurissa. Olemme Teknologia/IT/Digi-talenttihankinnan asiantuntijoista koostuva agentuuri, josta välittyy ammattimaisuus, mutta jossa tärkeily loistaa poissaolollaan. Toimintafilosofiamme nojaa vahvasti vapauteen ja vastuuseen. Voit siis itse sopia tavoitteistasi sekä päättää tavat, joilla tavoitteisiisi pääset. Saat luonnollisesti tähän tukea ympäriltäsi, koska se millainen toimintamalli on hyvä sinulle, on loppukädessä hyvä myös meille. Juomme omaa shampanjaamme, eli meillä voit toimia palkkatyön sijaan myös yrittäjänä.

Jos olet mielestäsi etsimämme Hunter - käy heti toimeen ja täytä lomake viimeistään su 16.9.2018 mennessä.

Jos haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, voit soittaa Taavi Thielille (040 554 0187) ti 11.9. klo 13.00-16.00 välisenä aikana.

Varaathan kalenteristasi keskiviikon 19.9.2018 klo 17-20 tilaisuuttamme varten, johon kutsumme kaikki osallistujat henkilökohtaisesti viikon 38 alussa.

Jätä hakemuksesi tästä