Rekry:
Business Development Agent

Olemme vahvistamassa Suomen johtavaa teknologia-agentuuria ja haemme yhteen asiakastiimiimme ärhäkkää myynnin perämoottoria kiihdyttämään liiketoimintamme kasvua nimikkeellä

Business Development Agent

Tehtävänäsi on auttaa asiakastiimisi liiketoiminnan kasvattamisessa ja kehittämisessä. Toimit asiakastiimisi perämoottorina ja asiakkuusjohtajan oikeana kätenä. Sinulla on draivia käydä useita asiakaskeskusteluita päivittäin lannistumattomalla otteella.

Pääset tekemään työtä yhdessä kasvavista ja osaavista asiakastiimeistämme merkittävän asiakasportfolion parissa, ja saat tukea asiakastiimisi lisäksi Finitecin kokeneelta Senior Business Development -tiimiltä.

Olet ihmiskeskeinen henkilö, jolle prospektointi, kuumien soittolistojen rakentaminen ja johtajatason tapaamisten sopiminen on tuttua tekemistä. Sinussa asuu myös sisäinen hunter, joka haluaa avata uusia asiakkuuksia systemaattisesti.

Tehtävässä pärjää proaktiivinen käynnistäjä, jolla on kyky vaikuttaa ihmisiin ja saada konkreettisia tuloksia aikaan.

Edellytämme kaupallista kunnianhimoa, tahdonvoimaa ja kykyä raivata ongelmat edestäsi. Toivomme, että sinulla on teknologia-alan tuntemusta ja kokemusta alan asiantuntijoista.

Tyyppinä olet rennon vakuuttava ja arvostat sivistynyttä, empaattista yhteisöä, jossa jokainen saa aidosti olla oma itsensä. 

 

Sinulla on:

 • Kokemusta kovasta myyntityöstä ja halu tehdä tulosta
 • Aktiivinen päättäjä/johtajaverkosto ja kyky keskustella liiketoimintajohdon kanssa
 • Periksiantamaton asenne ja lasisi on aina puoliksi täynnä
 • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Intohimoa asiakkaidemme liiketoimintaan ja digitaaliseen transformaatioon
 • Priorisointikykyä ja "pelisilmää"
 • Ehtymätöntä elämäniloa

Me tarjoamme:

 • Mahdollisuuden olla mukana modernin työelämän murroksessa alan ehdottomasti kovimmassa yrityksessä
 • Persoonallisen joukkueen, jonka kanssa teet väkeviä, elämänkestäviä tarinoita
 • Vahvan myyntikulttuurin ja mahdollisuuden olla yhtenä avainpelurina vaikuttamassa kasvavien markkinoiden valtaamisessa
 • Saavutuksiin pohjautuvia etenemismahdollisuuksia
 • Riittävän määrän Rock 'n' Rollia viihtyvyyden ja tulosten inspiroimiseksi sekä toimipisteen Helsingin ydinkeskustassa
 • Mahdollisuuden hankkia selvästi markkinapalkkoja korkeamman ansiotason


Miksi Finitec?

Finitecin hienous piilee tarkoin vaalitussa ja kehitetyssä kulttuurissa. Olemme Teknologia/IT/Digi-talenttihankinnan asiantuntijoista koostuva agentuuri, josta välittyy ammattimaisuus, mutta jossa tärkeily loistaa poissaolollaan. Toimintafilosofiamme nojaa vahvasti vapauteen ja vastuuseen. Voit siis itse sopia tavoitteistasi sekä päättää tavat, joilla tavoitteisiisi pääset. Saat luonnollisesti tähän tukea ympäriltäsi, koska se millainen toimintamalli on hyvä sinulle, on loppukädessä hyvä myös meille.

Jos olet mielestäsi etsimämme tähti käy heti toimeen ja täytä lomake viimeistään ke 22.5 mennessä.

Jos haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, voit soittaa Pia Lauriselle (045 117 2330) ti 14.5 klo 14.00-16.00 tai ma 20.5 klo 14.00-16.00 välisenä aikana.

 

Varaathan kalenteristasi torstain 6.6 klo 17-20 tilaisuuttamme varten, johon kutsumme kaikki osallistujat henkilökohtaisesti viikon 22 aikana.

 

Jätä hakemuksesi tästä